KNIP is proactief
15 jun 2020

KNIP is proactief

Wellicht komt het je bekend voor. Je spreekt je adviseur één keer per jaar tijdens de jaarrekeningbespreking. In dit gesprek worden de cijfers van het afgelopen jaar doorgenomen. Het is een goed gesprek maar je had graag gewild dat dit gesprek wat eerder was geweest! Je had graag gedurende het jaar willen weten of het mogelijk is om een extra kapster in dienst te nemen. Of dat er alvast een voorlopige aanslag bij de belastingdienst was ingediend zodat je nu niet ineens met een hoge aanslag wordt verrast.

Bij Knip zorgen wij dat je boekhouding per kwartaal helemaal wordt bijgewerkt. Wij maken per kwartaal een overzichtelijk rapport en deze nemen wij persoonlijk met je door. Wij zorgen er voor dat je per kwartaal weer helemaal bij bent. De resultaten vergelijken we met het voorgaande jaar zodat je meteen weet of je nog op koers ligt. Daarbij kennen wij de branche. Zijn je loonkosten ten opzichte van de omzet niet te hoog? Heb je een goede inkoopprijs van je producten? Deze vragen kunnen wij voor je beantwoorden en bespreken we graag met je.

Neem gerust eens contact met ons op!


Freek Verhulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>